That’s IT online backup ger företaget en enkel och automatiserad backup lösning, all data krypteras och skickas sedan säkert över till That’s IT för lagring i våra datacenter. Ahsay™ Online Backup Manager är ett omfattande client-side säkerhetskopieringsprogram. Det är optimalt för säkerhetskopiering av filservrar, databasservrar, klienter och e-postservrar.

Du automatiserar enkelt säkerhetskopieringen av dina servrar med schemaläggning av varje backupjobb. Efter varje avslutat backupjobb får du en rapport skickad till dig med status och detaljer på backupjobbet.

Backuputrymme Upp till 2TB
Operativsystem som stöds Windows Server, Mac OS X , Linux
Tjänster som stöds Exchange, MS SQL, MySQL
Virtualisering som stöds VMWare vSphere, Microsoft Hyper-V
Exchange återställning på mailbox nivå Ja
Kontinueligt Dataskydd Ja
Flexibla Scheman Ja
256-bitars SSL kryptering Ja
In-File Delta Ja

That’s IT Online Server låter företaget komplettera eller ersätta egen hård och mjukvara med skalbara och säkra serverlösningar i datacenter.

Tjänsten ger företaget möjlighet att enkelt och snabbt bygga en servermiljö utan egen drift med hård och mjukvara.En virtualiserad serverlösning kan enkelt skräddarsys och ändras vid behov. Ni lägger enkelt till de resurser företaget behöver som exempelvis processorkärnor, RAM-minne, hårddiskutrymme, IP-nummer, backup eller lastbalansering. Vill man ansluta de virtuella servrarna mot kontoret kan detta göras med en fast VPN eller en Punkt till Punkt fiber.

CPU Kärnor 1 till 8 kärnor per server
Ram 512 MB till 32 GB Ram
Hårddisk från 40GB till 1 TB
IPv4 adress 1 ingår , möjlighet upp till 5
Brandbredd Delad 100Mbp/s
Delad brandvägg Ja
VPN till Server Tillval
Bindningstid 3 månaders uppsägningstid
Backup 8 Dagar ingår, mer finns som tillval

Har ni redan en egen server? Med co-location kan ni placera den i en av våra serverhallar i centrala Stockholm eller i Hammarby sjöstad. Hallarna är moderna och fräscha, med hög driftsäkerhet, miljövänlig ström och kyla, oavbruten strömförsörjning via UPS och diesel samt ett säkerhetssystem i toppklass.

Vår Co-locationtjänst är en smidig lösning för företag, organisationer och privatpersoner i Stockholmsområdet. Ditt företag får en blixtsnabb, redundant förbindelse till hela Sverige, och som enkelt kan uppgraderas vid behov. Ni får också full kontroll över företagets egen server, som är ordentligt övervakad och skyddad.

Rackutrymme 1 till 42U
Redundant EL Ja, A och B matning med UPS samt diesel
Bandbredd Delad 100 Mbp/s
Brandskydd Vesda rökdetektorer och skydd
Grön EL All el är Grön El certifierad
Dubbla Elnät Ja
VPN Som tillval
Delad brandvägg Ja
Publikt IPv4 1 ingår , upp till 6 som tillval
 Bindningstid  3 månaders uppsägningstid

Hosted Exchange är marknadens mest kraftfulla och säkra E-postlösning. Du kommer åt och kan dela information med kollegor var ni än befinner er. Det är enkelt att synka mot mobilen och du kan hantera din e-post, din kalender och mötesbokningar på ett flexibelt sätt. Med en internetanslutning och en webbläsare kan nå din e-post, kalender och adressbok var du än befinner dig.

Mailbox Storlek 7 GB
Antivirus & Spamfilter Ja
Outlook Webbapp Ja
Active Sync/Pushmail till mobil Ja
Antal alias per konto Obegränsat
Antal e-post grupper Obegränsat
Delade mappar Ja
Delade Uppgifter Ja
SLA 99.8%
Bindningstid 3 månaders uppsägningstid

Bli mer mobil och effektiv genom att gå över till Online Office/Office 365 för företag. Ni kommer kunna dela, samarbeta och kommunicera i en och samma lösning.

Online Office för företag är en molnbaserad tjänst som erbjuder e-post, samarbetsytor, kommunikationsverktyg, fildelning och Officeprogram.

Ni kommer att ha åtkomst till program och filer var som helst oavsett plattform, alltid uppdaterat och synkroniserat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *