IT support Stockholm

Behöver ditt företag eller organisation professionell IT Support i södra Stockholm? Vi på Thats It är här för att hjälpa till!

Vår expertis omfattar allt från installationshjälp och fjärrhjälp till skräddarsydda lösningar. Läs vidare för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig optimera din IT-infrastruktur.

 Vårt kontor ligger i Tullinge men vi erbjuder IT Support till företag och organisationer i hela Stockholm!

IT-support för företag och organisationer i Stockholm

Vi erbjuder professionell IT Support för företag och organisationer i Stockholm. Vi hjälper er med allt från installation och konfigurering av datorer till fjärrhjälp vid tekniska problem. Våra säkerhetslösningar och backup-hantering garanterar en trygg IT-miljö för er verksamhet, samtidigt som våra skräddarsydda lösningar ger möjlighet till effektivisering av ert arbete. Med vårt regelbundna underhåll och supportavtal kan ni vara säkra på att er IT-miljö alltid fungerar optimalt. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa just er adress med era IT-behov!IT support Stockholm
Säkerhet

Det ärviktigt att hålla koll på IT-säkerheten för alla företag. Ett intrång eller ett avbrott kan medföra stora onödiga kostnader.

Installationer

Finns det något som är mer irriterande än att installera programvaror som sedan inte fungerar. Vi hjälper er att göra rätt från början, smidigt och snabbt.

Fjärrhjälp

Många problem kan vi lösa på avstånd via fjärrhjälp. Det minskar kostnader och snabbar på tiden tills problemet är löst.

Installation och konfigurering av hård- och mjukvara

Vi erbjuder installation av nätverksutrustning samt konfigurering av datorer och mobila enheter för att säkerställa en smidig användarupplevelse. Vi kan även hjälpa er med uppdateringar av operativsystem för att optimera era system. Vid behov kan ni kontakta vår helpdesk för snabb support.

Våra tekniker är experter på adress, datorer och mobila enheter vilket gör att vi kan ge er den bästa möjliga hjälpen när det gäller installation och konfigurering av hård- och mjukvara. Vi ser till att all utrustning fungerar optimalt så ni kan fokusera på ert företags verksamhet utan tekniska hinder.

Fjärrhjälp och support vid tekniska problem

Thats It erbjuder fjärrhjälp och support för att hjälpa våra kunder att lösa tekniska problem snabbt och effektivt. Vårt team av experter arbetar idag med många företag och organisationer i Huddinge och vi kan hjälpa även er.

Vår fjärrsupport inkluderar hantering av driftstörningar, identifiering av systemfel samt problemlösning vid behov. Vi har också en dedikerad helpdesk för programvarusupport som är redo att hjälpa till när du behöver oss.

I samband med vår fjärrhjälp kan vi bland annat bistå med:

 • Hantering av driftstörningar
 • Systemfelidentifiering
 • Problemlösning
 • Programvarusupport

Säkerhetslösningar och backup-hantering

Vi erbjuder säkerhetslösningar och backup-hantering för att skydda företagets data från virusattacker eller annan skadlig kod. Våra lösningar inkluderar brandväggsskydd, intrångsdetekteringssystem och möjligheten att utföra databackup på både lokala servrar och molnlagring.

Vår tjänst omfattar:

 • Brandväggsskydd mot virusattacker
 • Databackup på lokal server eller molnlagring
 • Intrångsdetekteringssystem för extra säkerhet

Vi är experter inom IT-säkerhet och kan hjälpa till med adressspecifika lösningar som passar dina behov. Kontakta vår helpdesk idag för mer information!

Effektivisering av IT-miljön med skräddarsydda lösningar

Vår IT-support erbjuder skräddarsydda lösningar för att effektivisera er arbetsmiljö. Vi kan optimera era arbetsflöden genom automatiseringsprocesser och anpassade program, samt använda virtualisering för en bättre resursanvändning. Med vår hjälp kan ni öka produktiviteten och minska tiden som spenderas på support-ärenden, så att ni istället kan fokusera på adress-era kärnuppgifter.

Följande är några exempel på det vi erbjuder:

 • Automatisering av rutinmässiga uppgifter
 • Anpassade programvarulicenser efter verksamhetens behov
 • Virtualiserad infrastruktur och molntjänster för att maximera resurseffektivitet
 • Hjälp med datorproblem via fjärrsupport eller helpdesk

Fjärrhjälp och support vid tekniska problem