Professionell IT support för småföretag

Behöver ditt småföretag professionell IT-support? Vår expertis och detaljfokus gör oss till det självklara valet för småföretag som behöver hjälp med sin IT-infrastruktur. Läs vidare för att upptäcka våra fördelar och hur vår IT-support kan gynna ditt företag.

Vår specialitet är småföretag

Vi erbjuder professionell IT-support för småföretag som inkluderar förebyggande underhåll och felsökning samt datorreparation vid behov. Vi kan även hjälpa till med säkerhetskopiering och återställning av data, nätverksinstallation och underhåll samt molntjänster och IT-säkerhet. Vår användarstöd-och tekniska support är alltid tillgänglig för att hjälpa dig när du behöver det, utan bindningstid eller extra kostnader. Lita på oss för din IT-supportbehov så att du kan fokusera på ditt företags tillväxt!Förebyggande underhåll

Vi på ThatsIt lägger stor vikt vid förebyggande underhåll för att minimera risken för driftstörningar och cyberhot. Genom kontinuerlig uppföljning och säkerhetskontroller proaktivt förebygger vi problem och kan erbjuda våra kunder en trygg och säker IT-miljö.

Teknisk rådgivning

Hos ThatsIt ser vi till att våra kunder får den support de behöver när de behöver det, vilket minimerar driftstopp och ökar produktiviteten och kontrollen. Vi arbetar proaktivt för att optimera systemen och säkerställa att allt fungerar som det ska. Vår erfarna personal är tillgänglig för att besvara frågor och ge råd för att hjälpa våra kunder att ta sin verksamhet till nästa nivå. Låt oss vara din IT partner och hjälpa dig att ta hand om din IT-miljö och nätverkslösningar idag.

Nätverk och installationer

Vi erbjuder en rad tjänster som inkluderar installation av trådlösa nätverk, brandväggskonfiguration och VPN-tjänster. Vi arbetar också med att optimera befintliga nätverk för att garantera hög prestanda och stabilitet. Vårt mål är att se till att ditt nätverk är anpassat efter dina affärsbehov och fungerar smidigt utan driftstörningar.

Förebyggande underhåll

Vi erbjuder förebyggande underhåll för att säkerställa att din dator fungerar smidigt och effektivt. Detta inkluderar uppdatering av programvara, optimering av systemprestanda samt rutinmässiga säkerhetstester. Vi kan hjälpa till att hålla din dator i toppskick och minimera risken för bindningar eller behovet av datorreparationer. Vårt företag är dedikerat till att ge professionell IT-support till småföretag genom vår expertis och uppmärksamhet på detaljer.

Felsökning och reparation

Vi erbjuder diagnostisering av problem för att snabbt identifiera och lösa eventuella bindningar eller andra utmaningar som din dator kan ha. Vid behov kan vi utföra reparation på plats eller via fjärrsupport, beroende på vad som passar dig och företaget bäst. Vi arbetar också med att tillhandahålla ersättning vid behov för företagets IT-utrustning, så du kan vara säker på minimal driftavbrott när problem uppstår. Kontakta oss idag för professionell och tillförlitlig datorreparationstjänster!

Säkerhetskopiering och återställning

Vi på ThatsIt erbjuder säkra lösningar för säkerhetskopiering och återställning av data för småföretag. Vi hjälper dig att skydda ditt företags information från skadlig kodangrepp, utpressningsprogram (ransomware) och andra hot som kan leda till dataförlust.

Våra tjänster inkluderar:

 • Automatisk säkerhetskopiering till en annan enhet
 • Återställning efter dataförlust eller skadlig kodangrepp
 • Skydd mot utpressningsprogram (ransomware)

Vi tar även hand om bindning vid behov och bistår med teknisk support vid datorreparation. Vi är här för att se till att du kan fortsätta arbeta utan driftstopp eller rädsla över förlorade filer.

Nätverksinstallation och underhåll

Vi på ThatsIt erbjuder professionell nätverksinstallation och underhåll för småföretag. Vi kan hjälpa dig med installation av trådlös router eller nätverkskort för flera datorer, konfiguration för att optimera prestanda och säkerhet samt möjlighet att ansluta utrustning som t.ex. skrivare, servrar m.m.

Våra tjänster inkluderar även bindning till företagsnätverk och datorreparation vid behov. Med vår expertis inom IT-support kan du lita på oss för att hålla ditt företagsnätverk i toppskick så att du kan fokusera på din verksamhet.

 • Installation av trådlös router/nätverkskort
 • Konfiguration av prestanda och säkerhet
 • Anslutning av utrustning som skrivare och servrar

Molntjänster och IT-säkerhet

Vi erbjuder professionell IT-support för småföretag, inklusive hjälp med migrering till molnbaserade tjänster såsom Gmail och Dropbox. Vi kan också hjälpa dig att skydda din information online genom att erbjuda skydd mot phishing-attacker samt andra hot. Våra instruktioner om hur du kan skydda din information online är enkla att följa och effektiva i bindning till datorreparation eller företagsinstallationer.

Vi vet hur viktigt det är med säkerhet när det gäller molntjänster, och vi arbetar hårt för att se till att våra kunder har den bästa möjliga säkerheten på plats. Kontakta oss idag för mer information om vår IT-supporttjänst för småföretag.

Användarstöd och teknisk support

Vi erbjuder professionellt användarstöd och teknisk support för småföretag. Vårt team av experter hjälper dig med allt från användarfrågor till tekniska rådgivningar. Vi kan ge stöd via telefon, e-post eller chat så att du får den hjälp du behöver när du behöver det.

Vår IT-support för småföretag inkluderar:

 • Hjälp med användarfrågor
 • Tekniska rådgivningar
 • Bindning av datorreparation
 • Felsökning och reparation
 • Support via telefon, e-post eller chat
 • Molntjänster
 • Nätverksinstallation och underhåll

Vi är här för att se till att din verksamhet fungerar smidigt. Och om det uppstår problem, kan våra experter fixa dem snabbt och effektivt. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag med vår professionella IT-support!

Våra fördelar

Vi erbjuder professionell IT-support för småföretag med en hög nivå av erfarenhet och kompetens. Vår snabba och effektiva service är anpassad efter ditt företags behov för att lösa problem proaktivt och förebygga framtida utmaningar. Med vår kundorienterade och personliga service kan du fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om dina IT-behov.

Erfarenhet och kompetens

Våra certifierade tekniker har lång erfarenhet av IT-support för småföretag och vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste kunskapen. Vi strävar efter att alltid vara på topp när det gäller teknik och säkerhetsfrågor för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Snabb och effektiv service

Vår IT-support för småföretag garanterar snabb och effektiv service med en maximal svarstid på 15 minuter. Vi erbjuder felsökning och lösning både på plats eller via fjärrsupport, så att ditt företag kan fortsätta arbeta utan avbrott. Dessutom använder vi effektiva verktyg för att minimera eventuella driftstörningar i framtiden.

Anpassade lösningar för ditt företag

Vi erbjuder anpassade lösningar för ditt företag genom noggrann analys av era behov. Vi skräddarsyr supportpaket baserat på era kravspecifikationer och är flexibla vid ändrade krav eller behov. Vårt fokus ligger på att erbjuda en personlig och professionell IT-support för småföretag som underlättar er vardag.

Proaktivt arbete för att förebygga problem

Vi jobbar proaktivt för att förebygga problem genom kontinuerligt underhåll och uppföljning av systemen. Genom automatisering av rutinmässiga uppgifter frigör vi tid för att fokusera på mer komplexa utmaningar. Regelbundna säkerhetskontroller och hantering minskar risken för cyberhot och ger trygghet åt våra kunder.

Kundorienterad och personlig service

ThatsIt förstår vikten av personlig kontakt med en tekniker som är insatt i er verksamhet. Våra dedikerade tekniker har den erfarenhet och kompetens som krävs för att lösa era IT-utmaningar på bästa sätt. Vi håller kommunikationen tät och ger snabb återkoppling vid frågor eller problem, så ni alltid känner er trygga med vår service. Dessutom erbjuder vi enkel och tydlig fakturering utan dolda kostnader, så ni vet exakt vad ni betalar för.

Kontakta oss för IT-support för småföretag

ThatsIt erbjuder anpassade supportlösningar som är skräddarsydda för ditt företags behov. Vårt fokus ligger på snabb och effektiv problemlösning samt professionell rådgivning kring tekniska frågor. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med din IT-support som småföretagare.